Directorul general al Combinatului de vinuri Cricova a fost demis. Când va fi numit noul director

Ion Chișlea
27/01/2022
Denis Șova

Denis Șova a fost demis din funcția de director general al Combinatului de vinuri Cricova de către Consiliul de administrație al întreprinderii, care s-a întrunit miercuri în ședință, au comunicat pentru Portalul Anticoruptie.md surse apropiate Consiliului. Noul dirtector urmează să fie numit în ședința de joi a Consiliului de Administrare. 

Denis Șova a fost numit în această funcție în iulie 2020 după ce, timp de 20 de ani, a lucrat la Centrul de business și turism, Cricova-Vin SA, unde a fost director timp de 11 ani.  

Combinatul de vinuri Cricova este o societate pe acțiuni aflată în proprietatea statului specializată în producerea și comercializarea vinurilor spumante, vinurilor de calitate superioară și de colecție.

Dacă în 2019 aceasta raporta o cifră de afaceri de 298,6 milioane de lei și un profit net de 22,95 milioane, în 2020, la o cifră de afaceri de 242 milioane de lei, profitul net a fost de doar 3,47 milioane de lei.  

Consiliul de Adminiatrație se întrunește joi în ședință pentru a alege noul director general.

Ion Chișlea
27/01/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii