Să fie unii polițiști în cârdășie cu infractorii?

10/07/2023

Legea Bumerangului lucrează. Solicit o investigație jurnalistică.

La distanță de 4 ani și 7 luni sunt informat sa ridic corpurile delicte, (agregate agricole, alte obiecte de preț sustrase in luna mai 2019 prin atac armat de un grup de infractori nominalizați, indentificați personal, cu lux de amănunte și ulterior tăinuiți de IP Glodeni!?!

Astfel, Ion Bandalac in calitate de polițist, poliția economică,( așa s-a prezentat) în luna noiembrie 2018 intră pe teritoriul privat care îmi aparține și întocmește proces verbal pentru întocmirea unei cauze Penale precum că nu permit unor cetățeni, (care ulterior au și efectuat jaful cu deteriorarea imobilerului și amenințarea paznicilor), să treacă prin ogradă, teren îngrădit).

Situație care m-a și determinat să plec la capătul pământului din acest Stat Capturat.

Ce a urmat, încă urmează,......

Astăzi, Ion Bandalac este comisar IP Glodeni cu consimțământul PAS, având și grad de rudenie cu unii rerpezentanți ai partidului.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

10/07/2023

Comments