Un judecător de la Curtea de Apel Chişinău a hotărât să mă evacueze din apartamentul construit din banii mei

Galina Afanas
01/09/2017

La 29 august 2017 un judecător de la Curtea de Apel Chişinău a hotărât să mă evacueze din apartamentul construit din banii mei în sumă de 29.750 de euro, achitaţi integral şi în termen, prin transfer bancar, în anul 2008, la preţul de 650 de euro pentru un metru pătrat. Din 2014 am mai cheltuit 50.000 lei pentru a finisa acest apartament, deoarece debitorul şi-a însuşit o parte din banii mei şi nu a finisat apartamentul.

Ameninţările unui alt judecător de la aceeaşi instanţă precum că voi rămâne fără bani şi fără apartamentul construit din banii mei s-au adeverit. Colegul său a ajutat-o ca de obicei.

Acum urmează ca dânşii să vândă apartamentul şi să împartă banii din vânzare. Astfel, eu am muncit cinstit o viaţă pentru a îmbogăţi judecătorii corupţi. În opinia judecătorilor corupţi, cei care nu fură şi achită contractele integral şi în termen, trebuie pedepsiţi, deposedaţi de bani şi de bunuri, alungaţi din casele lor şi chiar din ţară.

Cine poate să-i interzică judecătorului să evacueze oamenii din apartamentele construite din banii lor sau să deposedeze de bani şi de bunuri participanţii la proces, dacă aceştia nu acceptă ca el să fure? Examinarea cauzelor penale nr.2010036534, nr.2012018088, nr.2013970425 deschise pe acest caz se tergiversează de opt ani, timp în care ilegalităţile continuă.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Galina Afanas
01/09/2017

Comentarii