VIDEO// Momentul deconspirării unui colonel, dealer de droguri

Anticoruptie.md
08/06/2023
Sursa: PCCOCS

Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI, de comun cu procurorii PCCOS,  au reținut doi bărbați pentru trafic de droguri. Unul dintre aceștia este un colonel al structurilor de forță, dar din afara sistemului Ministerlui de Interne, concretizează oamenii legii.

Cei doi au vârste de 40 și, respectiv, 43 de ani. Urmare a perchezițiilor din Chișinău, au fost depistate droguri de tip PVP (denumit și „sare,” care produce simptome cardiovasculare și neurologice, precum paranoia sau halucinații), accesorii pentru consum de droguri, cinci telefoane mobile, cartele bancare, precum și mijloace bănești care ar proveni din vânzarea drogurilor. Unul din bănuiți era anunțat în căutare, după ce fusese condamnat la 3 ani închisoare, pentru mai multe infracțiuni, inclusiv legate de circulație ilegală a drogurilor.

Urmare a perchezițiilor, ambii au fost reținuți pentru 72 de ore. Urmează ca procurorii PCCOCS să cerceteze probele și să determine necesitatea arestului preventiv, timp în care cei doi beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Anticoruptie.md
08/06/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii