Platforma DA va contesta toate schemele din înțelegerile banditești

Dinu Plîngău
18/12/2020

În loc să ne gândim cum soluționăm criza pandemică și economică, trebuie să ne batem capul cum anulăm toate porcările votate de PSRM și Șor. Adăugăm aici metodele anilor 90” și avem un buchet întreg prin care se confirmă că revenim la o perioadă a banditismului. Pe lângă semnalele pe care le-am primit că vezi ce faci și ce contești, au fost incendiate și două mașini ale unui agricultor care e și membru al Platformei DA. E clar, în loc de dialog, guvernarea preferă să comunice cu bâta, presiuni, intimidări și „sfaturi prietenenși”, care denotă frica și pierderea controlului.

Platforma DA va contesta toate legile neconstituționale și toate schemele din înțelegerile banditești. Culmea ridicolului e că nimeni nici nu cunoaște textele finale ale unor asemenea proiecte, pe lângă votul banditesc - nocturn, oamenii mai fac modificări din mers, schimbă rapoarte etc. De două zile încerc să am textul final al unor proiecte astfel încât să știu ce pot contesta și nu le pot obține. Culmea-i că Dodon deja declară că a promulgat mai multe proiecte. Interesant, ele au fost remise de către Parlament sau poate Dodon le avea pe masă?

Oameni buni, cu cât faceți mai multe abuzuri, cu atât e mai ușor de găsit argumente juridice pentru a anula toate procăriile voastre. Sper azi să obțin textul final la mai multe proiecte și să reușesc să depun cât mai multe sesizări la Curtea Constituțională. Oricum, cred că majoritatea vor fi anulate întrucât de la o poștă se vede cât de periculoase sunt unele proiecte și că sunt neconstituționale.

Dinu Plîngău
2020-12-18 17:30:00

Comentarii