Polițiștii au refuzat timp de trei săptămâni să-mi restituie automobilul

Dumitru Clopot
27/11/2019

Agenții de circualație din Orhei au refuzat timp de trei săptămâni să-mi restituie automobilul pe care l-au dus la parcarea cu plată. Motivul a fost că șoferul nu avea permis de conducere. Înțeleg că amenda a fost aplicată legal în acest sens și nu puteau să permită ca acesta să conducă mai departe. Dar problema e că a fost chemat un alt șofer care avea drepturi, insă polițiștii au insistat să ducă mașina la parcarea specială, unde sunt încasate taxe exagerate.

După aceasta am fost la poliție să-mi restituie bunul, însă aceștea nu au dorit. Petru Colun, șeful agenților de circulatie din Orhei, m-a înjurat necenzurat și mi-a zis că nu voi putea să-mi iau mașina niciodată.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Dumitru Clopot
27/11/2019

Комментарии