Plăți de la părinți pentru asistență medicală acordată copiilor nou-născuți

Анонимно
14/04/2021

Pe 31 martie, sotia a născut un copil diagnosticat cu varus equin (picior strâmb congenital pe dreapta). Am fost la consultație la ortoped la două spitale private. Medicul de la unul din spitale lucrează la Centrul mamei și copilului.

Am fost invitat la ei să continuăm procedura de reabilitare (trebuie puse picioarele în ghips de la 6–12 luni, după care va fi nevoie de o operație). Mi s-a spus din start că asta costă 200 de lei de picior pentru fiecare ghips care trebuie schimbat o dată pe săptămână (achitarea evident, în buzunar la medic). Tratamentul dat nu ar trebui să fie gratis pentru copii, în special pentru nou-născuți?

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
14/04/2021

Комментарии