Pelerinaj gratuit de la asistența socială

Maria Olaru
04/02/2019

Am fost telefonată vinerea trecută de către o femeie necunoscută, care s-a prezentat că e de la asistența socială. Aceasta mi-a comunicat amabil că se organizează pentru bătrâni și invalizi o excursie la mănăstire și dacă dacă vreau să merg și eu, căci transportul este gratuit.

Sâmbătă dimineață am fost la locul indicat, acolo era multă lume și două autobuze. Pentru că numărul de doritori de a ajunge la mănăstire era peste așteptări, a mai fost adus un autocar. Am vrut să fac niște poze cu telefonul mobil, dar am fost agresată de către o femeie pe nume Mariana, care s-a dovedit a fi conducătorul grupului. Am fost nevoită să chem poliția. Iar la mănăstire așa li nu am ajuns,. Mi-a fost frică să mă pornesc cu ei.

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Maria Olaru
04/02/2019

Комментарии