Forțele de ordine din Strășeni vor să ma bage forțat la psihiatrie

Andrei Miroșnicenco
10/10/2018

Judecătoria Strășeni a decis ca să mă interneze forțat la Spitalul de psihiatrie, că aș fi periculos pentru societate. Inițiativa vine din partea procurorului Ana Gureu din Strășeni, care mi-a intentat dosar penal pentru privarea ilegală de libertate a fratelui meu mai mic, infracțiune care se pedepsește cu cel puțin 7 ani de închisoare. La inițiativa Anei Gureu am fost internat pentru două săptămâni în Spitalul de psihiatrie din Costiujeni, pentru expertiză psihitrică. Apoi mi-au pus diagnoza șizofrenie și că trebuie să fiu izolat de societate. 

Problemele au început în primăvara anului 2017, când a decedat mama. Eu cu fratele Alexei am rămas unicii moștenitori fiindcă nu avem alte rude. Fratele suferă de oligofrenie, eu aveam grijă de el. Ziua îl închideam în casă și mergeam la muncă. De două ori a venit un asistent social când nu eram acasă, a depus plângere pe numele meu și m-am ales cu dosar penal. Fratele a fost dus la Internatul din Cocieri, iar pe mine vor să mă interneze la Costiujeni. Cred că problema este în moștenire, apartamentul de 70 de metri pătrați, două terenuri pentru construcție și peste o sută de mii de lei în bancă. 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Andrei Miroșnicenco
10/10/2018

Комментарии