Am rămas pe drumuri, după ce fiica și nepoata mi-au luat casa

Pelaghea Țîrdea
26/03/2019

Mă numesc Pelaghea Țîrdea, am 80 de ani și sunt din localitatea Sângera, suburbie a Chișinăului. De câțiva ani am fost dată afară din casa mea de pe strada Ion Creangă, construită de mine și soțul meu, unde am trăit o viață. Acum mă adăpostesc oamenii miloși din sat, de la o zi la alta.

Fiica mi-a falsificat semnătura și a perfectat la notar un contract de moștenire pe numele ei. Apoi i-a dat casa fiicei sale Svetlana, în baza unui certificat de vânzare-cumpărare. Adică i-ar fi vândut casa mea  fiicei Acum în casa mea locuiesc nepoata Svetlana și soțul ei, Maxim Goncear, care este polițist.

Eu m-am adresat la poliție, dar aceștea au refuzat să pornească urmărirea penală. Acum încerc să obțin prin judecată anularea contractului de vânzare-cumpărare, care este unul fals.

Este foarte greu să suporți la bătrânețe așa o trădare din partea apropiaților, pe care i-am iubit mult. Oricum fiica avea să moștenească casa. De ce m-au alungat și nu m-au lăsat să-mi trăiesc ultimeșe zile în casa la care am muncit?

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Pelaghea Țîrdea
26/03/2019

Комментарии