Sunt impus de Fisc să plătesc impozit pe venit pentru un salaiu pe care eu nu l-am ridicat. Cineva mi-a folosit datele abuziv

Dmitri Rus
07/09/2021

Mă numesc Dmitri Rus. Activez în muncă legal, oficial la Dicolarlux care se ocupă cu mramură și granit, am primit o scrisoare de la Fisc să vin să clarific impozitul pe anul 2019. Prezentîndu-mă la Fisc mi s-a spus ca sînt obligat să achit impozitu pe venit din 2019 in suma de 3 mii lei pentru venitul de 35 mii lei de la companie TMS UNIROAD SRL de care prima dată am auzit de la ei, care se află în satul Alcedar, raionu Dondușeni. Așadar, cineva a folosit datele mele abuziv fără să știu, nici nuștiu cum să procedez acum, prima dată pățesc așa ceva în țara de minuni Moldova.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Dmitri Rus
07/09/2021

Комментарии