Am fost șantajat să semnez o recipisă, iar acum sunt obligat să achit 7500 de euro

Denis Cebu
03/10/2019

În 2014, am plecat în Turcia cu un TIR din Republica Moldova, în calitate de pasager. Lofer la TIR era Guzun Sergiu, eu nu aveam nicio atribuție la firmă.
La un moment dat, Sergiu Guzun m-a rugat să mă așez la volan pe motiv că dorește să se odihnească. Carosabilul era umed și am comis un accident. Sergiu Guzun mi-a luat actele și a zis că nu mi le dă dacă nu scriu și nu semnez o recipisă prin care să-mi asum chelltuielile pentru accident. Nu am avut încotro și am semnat.

Acuma Guzun mă obligă prin judecată să-i achit 7500 de euro care chipurile le-ar fi cheltuit pentru reparația camionului. Dar după defectele pe care le avea, nu cred că s-au cheltuir mai mult de 1500 de euro.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Denis Cebu
03/10/2019

Комментарии