Un neurolog a fost răpus de COVID-19. Avea 33 de ani de activitate

Irina Odobescu
30/11/2020
Colaj: CIJM

Victor Munteanu, neurolog de categorie superioară, a fost răpus de noul coronavirus. Medicul activa la IMSP Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime. El și-a pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19.

„Cu adânc regret, IMSP Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime anunță trecerea în neființă a colegului nostru Victor Munteanu, medic neurolog, categorie superioară, șef Secție Neurologie. Născut la 21 aprilie 1960, Victor Munteanu și-a început activitatea în calitate de medic neurolog în Grigoriopol, în 1987. Pe parcursul a 33 ani, a activat în cadrul IMSP Spitalului Clinic Municipal Sfânta Treime, din 2002 a fost numit șef Secție Neurologie”, scrie într-un meaj emis de IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

„Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor care au avut posibilitatea să îl cunoască şi să îl aprecieze ca pe un medic de excepţie şi om de valoare. Doctorul care a ajutat mii de pacienți să scape de suferință a pierdut lupta cu boala.” 

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei, 62 de angajați ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou.

Irina Odobescu
30/11/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii