Socialiștii vor alianță cu blocul ACUM, dar fără Maia Sandu

Anticoruptie.md
13/11/2019

PSRM dorește să păstreze alianța cu blocul ACUM și să desemneze împreună un candidat pentru șefia Guvernului, însă nu va accepta candidatura Maiei Sandu. Anunțul a fost făcut de către președinta Parlamentului, în cadrul unui briefing de presă.

„Oficial propunem Blocului ACUM să facem o majoritate parlamentară, dar cu noi condiții: o nouă structură a Guvernului, nu cum a fost până acum, că Blocul ACUM și-a asumat toată responsabilitatea pentru Guvern. Plus la aceasta, un nou candidat pentru funcția de prim-ministru”, a precizat fruntașa socialistă.

Greceanîi a reiterat poziția de ieri a președintelui Igor Dodon, că PSRM nu va face alianță cu PDM și nici nu va merge în alegeri anticipate, iar dacă blocul ACUM nu va dori să facă alianță, atunci socialiștii vor vota premierul propus de șeful statului.

Anticoruptie.md
13/11/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii