Ministra Educației Liliana Nicolaescu-Onofrei: „Vom asigura transparență și corectitudine pe toate domeniile”

Anticoruptie.md
17/06/2019
Captură video Privesc.eu

Ministra Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a dat asigurări subalternilor săi că va asigura transparență și corectitudine maximă și va promova toate „inițiativele valoroase”. Declarația a fost făcută în cadrul ceremoniei de prezentare a noii ministre de către prim-ministra Maia Sandu.

Liliana Nicolaescu-Onofrei a menționat că a lucrat anterior în acest minister fiind subalternă a Maiei Sandu și a dat de înțeles că va continua politicile implementate de către actualul premier în domeniul educației. Nicolaescu-Onofrei a mai comunicat că își va începe activitatea cu o evaluare a situației în domeniu și a dat asigurări că toți angajații vor lucra în siguranță.

Prezentă la eveniment, șefa cabinetului de miniștri, Maia Sandu, a adresat un mesaj către toți angajații, îndemnându-i să declare toate abuzurile, în special cele pe criterii politice. „Atitudinea va fi extrem de serioasă în raport cu cei care vor continua aceste abuzuri. Toate metodele de abuzuri – hărțuire, intimidare – trebuie să înceteze. La școală, nimeni nu trebuie să îndrăznească să pună presiune pe profesor”, a declarat Maia Sandu.

Anticoruptie.md
17/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii