Mariana Pânzaru este cel de al doilea director adjunct la Agenția Proprietății Publice

Olga Stăvilă
27/01/2022
gov.md

Mariana Pânzaru, licențiată în economie, este cel de al doilea director adjunct al Agenției Proprietății Publice. Candidatura ei a fost aprobată miercuri în ședința Guvernului, după ce anterior în calitate de director adjunct a fost promovată și experta Tatiana Sava. Ambele își vor începe activitatea din luna februarie. APP mai are liberă încă o funcție de director adjunct. 

Mariana Pânzaru este licențiată în economie, are experiența  de activitate de peste 15 ani în cadrul companiilor private dar și a instituțiilor publice.

Mariana Pânzaru își va începe activitatea din data de 7 februarie.

Agenţia este autoritatea administrativă centrală din subordinea Guvernului care implementează politica statului în domeniile administrării şi deetatizării proprietăţii publice, precum şi a parteneriatului public-privat. Agenția exercită în numele Guvernului, funcţiile de fondator al întreprinderilor de stat şi  deţinător de acţiuni  în societăţile comerciale cu capital integral sau majoritar public. 

 

Guvernul l-a mai desemnat pe Alexandru Coica în funcția de membru al Consiliului de Integritate, al Autorității Naționale de Integritate (ANI), pe un termen de cinci ani. Asta după ce Oleg Efrim și-a dat demisia din funcția de membru al Consiliului de Integritate al ANI.

Olga Stăvilă
27/01/2022Follow us on Telegram

Comentarii