Deputații Blocului ACUM și membrii Guvernului demis au ieșit în fața protestatarilor: „Noi nu cedăm”

Anticoruptie.md
12/11/2019

Maia Sandu, membrii cabinetului demis, precum și deputații di Blocul ACUM au ieșit în fața susținătorilor, adunați în fața Parlamentului, unde au declarant că socialiștii și-au arătat „adevărata față”, se tem de reforme și că lupta va continua. Aceștea au fost întâmpinați de protestatari cu aplauze.

„Să nu ne dezamăgim. Noi am reușit să-l dăm jos pe Plahotniuc fără televiziuni, fără bani. Noi suntem puternici. Știm că sunteți obosiți de luptă. Ceea ce s-a întâmplat în Parlament ne-a demontrat că nu ne putem baza pe celelalte fracțiuni. Era clar că mai devreme sau mai târziu își vor da arama pe față. Vă mulțumesc enorm pentru sprijin!”, a declarat Maia Sandu.

Andrei Năstase, la fel, a adresat un mesaj protestatarilor. „Vă încurajez să rămâneti uniți, lupta noastră pentru o viață mai bună continuă. Noi nu cedăm!”, a declarat Năstase.

Deputatul Igor Grosu le-a spus protestatarilor că deputații PSRM și PDM au votat moțiunea de cenzură pentru că le este frică de un procuror independent: „Am văzut în Parlament niște fețe speriate. Ei înțelegeau că un procuror independent le vine de hac”, a spus deputatul.

Anticoruptie.md
12/11/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii