Coronavirus // Încă un medic a decedat. Avea 59 de ani

Irina Odobescu
20/10/2020
elements.envato.com

Încă un medic a pierdut lupta pentru viață. Este vorba despre Liviu Romanaş în vârstă de 59 de ani. Medicul anesteziolog-reanimatolog activa în cadrul Spitalului Raional Edineţ.

„Cu profund regret anunţăm decesul medicului anesteziolog-reanimatolog Liviu Romanaş. Medicul a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe 11 septembrie, fiind confirmat pozitiv cu infecţia COVID-19. Exprimăm sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie în comunicatul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

De la începutul pandemiei, 49 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou în Republica Moldova.

Bilanțul infectărilor la nivel național a ajuns la 67.302, iar cel al deceselor la 1.601​.

Irina Odobescu
20/10/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii