Coronavirus // Alte 576 de cazuri confirmate și încă 18 angajați ai sistemului medical, infectați

Anticoruptie.md
15/01/2021
Foto: MSMPS via Facebook

576 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate vineri după analiza a 3.108 probe în laborator. Bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ajunge la 152.263. Totodată, încă 18 lucrători medicali au fost testați pozitiv.

Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că din numărul total de cazuri, șapte sunt de import: două din Marea Britanie și câte unul din Germania, Irlanda, Italia, Ucraina și Federația Rusă. 

Vineri, au fost testați pozitiv încă 18 lucrători medicali – patru medici, nouă asistenți medicali și cinci persoane din personalul auxiliar.

În același timp, 17 persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore, fiind răpuse de infecție. Numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus ajunge la 3.228.

Până în acest moment, 141.975 de persoane s-au tratat de Covid-19.

Anticoruptie.md
15/01/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii