Coronavirus // 60 de cazuri noi și trei decese în ultimele 24 de ore

Irina Odobescu
18/06/2021
msmps.gov.md

Autoritățile de la Chișinău au raportat, vineri, alte 60 cazuri noi de infectare cu COVID-19, după efectuarea a 6.023 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 256.054.

Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 154 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 43 în stare extrem de gravă (9 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în regiunea din stânga Nistrului, Soroca și Chișinău. 

Alte 82 persoane au fost vindecate. În total, persoane 249.066 au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 632 persoane, iar 15.191 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Încă trei persoane au pierdut lupta pentru viață, iar bilanțul deceselor a ajuns la 6.165. 

Irina Odobescu
18/06/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii