Concurs de proiecte pentru studenţi în domeniul reformei justiţiei

29/01/2017
Foto-simbol

Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă anunță concurs de granturi pentru inițiative ale tinerilor. Această inițiativă este parte componentă a proiectului „​Mobilizarea Societății Civile întru Susţinerea Integrității Judiciare în Republica Moldova”, finanţat de către Departamentul de Stat al SUA şi implementat de Freedom House în parteneriat cu AGER.

Prin intermediul acestui concurs, programul vizează stimularea interesului public faţă de reformele din sectorul justiţiei, participarea mai activă a tinerilor viitori jurişti la promovarea şi monitorizarea reformelor, precum şi identificarea unor soluţii inovative pentru propulsarea reformelor în domeniile dificile.

Activităţile propuse se pot referi la activităţi de monitorizare, mediatizare, evaluare, advocacy a reformelor din justiţie, precum şi o combinaţie dintre aceste tipuri de activităţi.

Sunt eligibili studenţii care îşi fac studiile la facultăţile de drept la univestităţile din ţară (atât ciclul I, cât şi masterat). La fel, pot participa absolvenţii cu vârsta de până la 25 ani. Studenţii care îşi fac studiile în cadrul altor facultăţi de ştiinţe sociale, însă posedă în înţelegere suficientă a subiectului, pot propune proiecte în cadrul acestui apel.

Valoarea maximă a propunerii financiare nu va depăși 2.000 de dolari SUA. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor se extinde pînă 24 februarie 2017, ora 17:00. Persoanele interesate pot solicita dosarul de aplicare la tel. +373 69994232, persoana de contact: Svetlana Şagova, asistent de proiect ([email protected]

 

 

29/01/2017




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii