Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a rămas fără un deputat. Svetlana Căpățină a decedat din cauza COVID-19

Olga Stăvilă
25/01/2022
Svetlana Căpățină. Foto: Facebook.com

Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) din Parlamentul Republicii Moldova, Svetlana Căpățină, a decedat la vârsta de 52 de ani. Motivul decesului deputatei ar fi complicaţiile survenite în urma infectării cu COVID-19, informație confirmată de șefa Direcției relații cu mass-media a Parlamentului, Svetlana Rudenco, pentru portalul Anticorupție.md. 

Svetlana Căpățină, originară din Orhei, se afla la primul mandat de deputat. Aceasta a ajuns în Parlament, pe listele BECS, după alegerile din 11 iulie 2021. Anterior, a fost consilieră comunistă în Consiliul raional Orhei.

Candidatul supliant la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe lista BECS, este Alexandr Nesterovschi.

Amintim că săptămâna precedentă, președintele Parlamentului Igor Grosu a anunțat în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului că lipsesc șase deputați. Aceștia au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, menționând că unul a fost spitalizat.

Olga Stăvilă
25/01/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii