VIDEO // Bărbatul care ar fi omorât și dezmembrat o tânără este nemulțumit de felul în care i-a fost investigat cazul

Anticoruptie.md
17/09/2018
Anticoruptie.md

Igor Pșenicica, 32 de ani, învinuit de asasinarea și dezmembrarea unei tinere de 20 de ani din orașul Cricova, mun. Chișinău, susține că în cazul său nu a fost efectuată o investigație corectă și a solicitat la prima ședință de judecată transmiterea dosarului organului de urmărire penală pentru efectuarea unor expertize suplimentare. Instanța i-a respins demersul.

Inculpatul și-a argumentat demersul că nu își poate construi poziția de apărare din cauza neefectuării expertizelor. Totodată, Pșenicica a invocat că în rechizitoriu nu a fost făcut referință la mai multe probe din dosar.

Avocatul său, Mihail Zero, ne-a comunicat că, clientul său pledează nevinovat, că el nu a ucis tânăra, dar recunoaște că a dezmembrat-o ca să ascundă cadavrul pentru că s-ar fi speriat. De asemenea, Pșenicica susține că fata s-ar fi sinucis în urma unei cerți, tăindu-și venele. La rândul său, procurorul responsabil de acest caz ne-a declarat că rezultatele expertizei medico-legale combat versiunea inculpatului.

Cadavrul dezmembrat al victimei a fost găsit la 19 mai 2018 într-o geantă pe malul lacului de lângă Grătiești, mun. Chișinău, la o săptămână după ce mama tinerei a anunțat dispariția fiicei sale. La câteva zile a fost reținut presupusul autor al crimei, Igor Pșenicica, care a avut o relație cu victima.

Anticoruptie.md
17/09/2018




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii