Accident pe ruta Chișinău-Kiev: un moldovean a murit, iar soția sa se află la reanimare

Anticoruptie.md
27/07/2021
Facebook

Un cetățean moldovean a murit, iar soția sa se află la reanimare în urma unui accident rutier ce a avut loc, marți, în care a fost implicat un autocar din Republica Moldova și un camion din Ucraina pe drumul spre Kiev.

Accidentul s-a produs în apropierea comunei Znamenka din regiunea Odessa, cu implicarea unui camion și a unui autocar înmatriculat în Republica Moldova aflat pe cursa Chișinău – Kiev ce avea la bord 20 de pasageri.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale de către MAEIE, în urma producerii accidentului, un bărbat cu vârsta de 61 de ani, cetățean al Republicii Moldova a decedat, iar soția acestuia este internată la reanimare. De asemene, alte trei victime ale accidentului, cetățeni ucraineni, au necesitat îngrijii medicale fiind internate la spitalul din localitatea Podolsk.

Ancheta este în curs de desfășurare iar autoritățile moldovenești sunt în contact cu omologii ucraineni pentru a oferi sprijin victimelor accidentului.

Anticoruptie.md
27/07/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii