Glorinalul ne-a lăsat fără locuințe și bani, iar procurorii sunt indulgenți

Investitori la Compania Glorinal
17/12/2019

Am investit toate economiile în locuințele promise de către Compania Glorinal, dar am rămas și fără bani, și fără case. De fapt, imobilele au fost construite, însă apartamentele au fost vândute de mai multe ori și încă lăsate gaj la bancă. Ne-am adresat în instanță, a fost pornit proces civil, s-a admis cererea de asigurare a acțiunii, dar nu a putut fi executată pentru că imobilele au fost lăsate gaj, compania are datorii mari la bancă, atât de mari încât imobilele construite nu-i ajung nici pe aproape ca să le acopere. Este clar că e vorba de o escrocherie de proporții. Ne-am adresat organelor de drept, a fost pornit dosar penal, dar din cauza noii politici a Procuraturii Generale de a nu atinge lumea afacerilor, procurorii sunt indulgenți cu afaceriștii de la Glorinal.

Nu ne-a rămas altă ieșire din situație decât protestul. Vom protesta pe data de 18 decembrie în fața Procuraturii Generale. Poate așa vom fi auziți.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Investitori la Compania Glorinal
17/12/2019

Comentarii