Posibil conflict de interese la Primăria municipiului Chișinău la aprobarea proiectului ”Regândirea spațiului public. Cetățenii își modelează viitorul”

Anonim
10/05/2019

Semnalăm  un posibil conflict de interese consumat între arhitectorul-șef al municipiului Chișinău Sergiu BOROZAN și administratoul companiei câștigatoare a concursului  ”Regândirea spațiului public. Cetățenii își modelează viitorul”, Laboratorul de Arhitectura MIEZ, care este condusă de INA BOROZAN. Implementarea dispozitiei primarie nr. 686-d din 13 septembrie 2018 ”Cu privire la desemnarea subdiviziunilor structurale ale Primăriei municipiului Chișinău responsabile de implementarea proiectului trilateral Mannheim - Chișinău - Cernăuți” se tergiversează. 

Dispoziția ”Cu privire la desemnarea subdiviziunilor structurale ale Primdriei municipiului Chi giniu responsabile de implementarea proiectului trilateral Mannheim - Chigindu - Cernăuți” poate fi citittă aici.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Anonim
10/05/2019

Comentarii