VIDEO// Maia Sandu la urne: „Îi îndemn pe cetățeni să voteze un Parlament care să facă legi pentru ei”

Mădălin Necșuțu
11/07/2021

Președintele Maia Sandu a votat în jurul orele 11 la o secție din Chișinău și le-a transmis cetățenilor să iasă la votare în număr cât mai mare. 

„Vreau să le spun că alegerile sunt despre puterea oamenilor, nu a policienilor. Astăzi cetățenii se pot elibera de hoți și pot alege un Parlament cinstit care să lucreze în interesul cetățenilor. Parlamentul administrează banii țării și cetățenii trebuie să fie foarte atenți. Am votat pentru un Parlament cinstit cu care pot să lucrez. Mai mulți oameni votează în condiții dificile, sunt oameni care stau la rânduri mari. Îi îndemn pe cetățeni să voteze un Parlament care să facă legi pentru ei”, a declarat Maia Sandu.

Președintele i-a îndemnat pe cetățenii Republicii Moldova să iasă la vot în număr cât mai mare.

„Dragi cetățeni vă rog să vă faceți timp și să mergeți la urne. De decizia de astăzi depinde cât de repede vom construi o țară bună aici în Republica Moldova. Ea a îndemnat instituțiile statului să asigure alegeri libere și corecte, deoarece altfel vor fi sancțiuni foarte bune”, a mai spus Maia Sandu.

Mădălin Necșuțu
11/07/2021
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii