Igor Dodon, către alegătorii Maiei Sandu din diasporă: „Începând de astăzi sunt și președintele vostru”

Anticoruptie.md
13/11/2016
Igor Dodon. Captură: Privesc.eu

Igor Dodon, președintele PSRM, candidatul pe care numărătorile îl dau drept lider în cursa pentru prezidențiale a ieșit la miezul nopții cu o declarație în fața presei. Liderul PSRM susține că, deși rezultatele sunt preliminare, este noul șef de stat și promite să fie „președintele tuturor”. 

„Am depășit limita de 50% plus unu. Sunt date preliminare. Eu vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care mi-au încredințat votul acestei țări. Înțeleg, ,credeți-mă, responsabilitatea ce-mi revine începând cu această zi. Înțeleg că nu va fi simplu, dar vă promit că voi fi președintele tuturor: și a celor de dreapta, și a celor de stânga, și a celor care vor în UE, și a celor care se consideră în Rusia”, a spus politicianul.

Liderul PSRM i s-a adresat din nou contracandidatei sale, dar și diasporei. „Doamnă Maia Sandu, vreau să vă felicit pentru un rezultat foarte bun. Vreau să vă mulțumesc pentru o campanie electorală dură, dar bună. Acum, vă rog foarte mult, haideți să calmăm spiritele. Nu avem nevoie de ură în societate. Stimați concetățeni, cei care ați votat-o pe Maia Sandu, voi lua în calcul toate dorințele voastre, totul pentru ce pledați dumneavoastră, o să ascult pe fiecare. Celor care ați votat în diasporă, vă stimez pe fiecare chiar dacă ați votat împotriva mea. Stimez votul dumneavoastră, dar începând cu ziua de astăzi sunt și președintele vostru”, a declarat el.

Până la această oră au fost prelucrate 100% procese-verbale din Republica Moldova. Igor Dodon a acumulat 54,62%, iar Maia Sandu – 45,38%.

Sursa Privesc.eu

Anticoruptie.md
13/11/2016

Comentarii