Remanieri în stil modern high tech PD la Ministerul Sănătății

Ala Nemerenco
18/09/2018
Foto: CIJM

Exact cu acelaș mesaj ca și la demiterea miniștrilor ce au deținut funcția anterior.

18.09.2018 
„Și pe acest domeniu am înregistrat progrese. Au fost realizate mai multe reforme - reforma asistenței medicale primare, reforma sănătății publice, iar reforma spitalicească, una foarte importantă, urmează să se producă. Vreau să-i mulțumesc Svetlanei Cebotari, dar contăm pe abilitățile manageriale ale Silviei Radu”, a declarat Pavel Filip.

10.01.2018 
În cuvântul său de felicitare, Pavel Filip, a mulțumit ex-ministerului dnei Grigoraș pentru toate reformele realizate până acum, menționând că experiența și profesionalismul noii conduceri va contribui la obținerea unor rezultate mai bune și mai rapide.

Numai reforme realizate în țara asta. Dar ca și în povestea lui Hans Andersen cu regele gol, nimeni nu le vede. Fiindcă regele e gol... Iar referitor la rezultatele reformelor, nu vă grăbiți, dle PM, ele sunt încă în sertare. Să vedeți mai târziu ce rezultate o să vă dea....

Dna Cebotari Svetlana și-a asigurat locul în istorie pentru distrugerea AMP, mai ales la sate și încurcarea ițelor în sănătatea publică într-un hal fără de hal. Ne-a zâmbit așa nițel ofensată și ne-a dat din mânuță. Vedem ce face noul ministru cu reforma spitalicească. Aici va fi și mai grav. Eu pun pariu că știu ce o să spună PM Filip cam prin februarie.

Multstimate dle prim-ministru, nu presați atâta pe ei, că ni-e jale nouă deja... Și numiți lucrurile pe nume - demisia miniștrilor din Sănătate la fiecare aproximativ juma de an se numește în popor „dat afară”. Pe cei buni i-ați ține cu ambele mâini. Vă rog mult, nu vă mai bateți joc atâta de sistemul sănătății, și faceți pe el experimente incompetente, că asta nu e construcție de drumuri, și nici producere de roți de avioane, aici se moare. Și se duc doctorii pe un capăt, și pacienții tot se duc... Doar că în diferite direcții...

Și un cuvânt pentru consilierii PD, probabil deja electorali - nota 10 și приз в студию!  
Opoziția, turnați-le o bere, că-s de milioane!

Ala Nemerenco
2018-09-18 13:22:00

Comentarii