Rude ale deputatului socialist Furculiță primesc salarii din câte trei instituții publice. Ce muncă fac acestea?

Un grup de angajați ai CNAMUP
22/06/2022

Stimati jurnaliști, primiți această informație, analizați și interveniți de urgență, că altfel ne vom trezi cu precedente foarte grave și urâte. Rudele deputatului socialist Furculiță Corneliu din Partidul Socialiștilor, mai precis Furculită Feodor, care e șef la Departamentul Transport și Gospodărie a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, activează pe un salariu întreg,. dar tot în aceste ore el lucrează în alt loc -  la Colegiul de Medicină, fapt ce poate fi confirmat prin declarația depusă la ANI. El mai are un al treilea loc de muncă la CENCPMPSM.

Totodată, acesta utilizează mașina de serviciu, cu nr FLY 715, în interes personal, aducând soția de la Botanica la Râșcani (sectoare în Chișinău n.r.) la lucru.

Folosindu-se de funcția ocupata la CNAMUP, și-a angajat nora ca șef adjunct- Direcția Economie, soția - la Serviciul Arhivă, deși aceasta e directoare la Grădinița 124 din sector Botanica, iar al doilea ei loc de lucru este Departamentul sportiv municipal. Noi ne întrebăm:  când dna Furculiță reușelte să îndeplinească funcțiile acestea în orele de lucru, dacă aceastea se suprapun?

Mai mult, alte rude de a dlui Furculiță activează la CNAMUP în diverse funcții de conducere, iar Feodor Furculiță, profitând de faptul că fratele său este deputat, manifestă comportament inadecvat și incult față de personalul de la Stația zonală Râșcani. Mai mulți șoferi sunt indignați de acest lucru, iar conducerea și ministerul nu fac nimic pentru a stopa aceste fărădelegi. De aceea sperăm că echipa de la portalul Anticoruptie.md  ne veți ajuta să combatem acest fenomen și ca Furculiță să plece din instituția noastră.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Un grup de angajați ai CNAMUP
22/06/2022

Comments